Новини Львова (cтор. 6408)

Фото для новини

17:05 23 грудня 2015 р.

Колишні регіонали очолили п’яту частину райрад в Україні, – експерт

На місцевих виборах Блок Петра Порошенка виграв у 173-х районах, а у 178-х мають своїх голів районних рад. Партія «Опозиційний блок» виграла у 59-ти районах в східній частині Україні, однак посади голів районних рад їм вдалося здобути лише в 30-ти радах. Про це сьогодні, 23 грудня, під час прес-конференції на тему: «Нові «старі» обличчя місцевих рад: зрада чи перемога?», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив керівник МАГ «Цифра» Назар Бойко.

Політика

Фото для новини

16:43 23 грудня 2015 р.

«Опозиційний блок» і БПП прихистили найбільше колишніх регіоналів

Кожний десятий депутат, який пройшов до районної ради від партії «Блок Петра Порошенка», – колишній регіонал. Загалом із 1668 колишніх депутатів-регіоналів, 335 знайшли собі прихисток в «Опозиційному блоці», а 330 – в БПП. Про це сьогодні, 23 грудня, під час прес-конференції на тему: «Нові «старі» обличчя місцевих рад: зрада чи перемога?», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомила Іванна Фединчук, аналітик МАГ«Цифра».

Політика

Фото для новини

15:34 23 грудня 2015 р.

Міський голова Львова пообіцяв придбати сім нових трамваїв (відео)

Андрій Садовий запевнив у середу: «Також у наступному році ми плануємо тролейбусний маршрут довести до терміналу аеропорту, щоб гості, які приїжджають і до Львова, і львів’яни могли нормально доїхати до центру міста».

Наука і техніка