Новини Львова (cтор. 6066)

Фото для новини

14:22 12 травня 2016 р.

13 травня у Львові пройде соціальний фестиваль «Лютин»

У парку «Горіховий гай» стимулюватимуть інтеграцію в суспільство дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами та ті, хто перебувають у складних життєвих обставинах.

Ситуації

Фото для новини

14:03 12 травня 2016 р.

У конкурсі на посаду директора «Телекомпанії «Львів ТБ» перемогла Ольга Цап

Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» стала Ольга Цап. Відповідне рішення ухвалила під час засідання конкурсна комісія з проведення відбору кандидата сьогодні, 12 травня.

Ситуації

Фото для новини

13:45 12 травня 2016 р.

Skype-прийом у юстиції не популярний, – начальник

Громадяни Львівщини не бажають спілкуватися з керівниками Львівського головного територіального управління юстиції он-лайн через скайп. Вони надають перевагу безпосередній розмові, коли дивишся співрозмовникові в очі.

Кримінал

Фото для новини

13:10 12 травня 2016 р.

На сході України вчора зазнали втрат лише російські окупанти (відео, оновлено)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник запевнив у четвер: «За минулу добу в зоні проведення АТО не загинув і не отримав поранення один український військовий».

Політика

Фото для новини

13:10 12 травня 2016 р.

Львівська юстиція закликала скаржитися на держреєстраторів

Сьогодні у новоствореному відділі розгляду звернень та забезпечення роботи комісії з розгляду скарг у сфері державної реєстрації управління державної реєстрації головного територіального управління юстиції у Львівській області є вже 18 звернень та лише чотири скарги на дії державних реєстраторів.

Ситуації

Фото для новини

13:05 12 травня 2016 р.

У Львові вшанували десантників і волонтерів (відео, оновлено)

У 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ВДВ понад 100 солдатів та офіцерів, волонтерів та членів родин військовослужбовців отримали відомчі відзнаки «Знак пошани», відзнаки командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та пам’ятні нагороди «Честь і слава», «За оборону Луганського аеропорту», «За оборону Донецького аеропорту», «Бойовий волонтер України» й «За жертовність і любов до України».

Ситуації