Новини Львова (cтор. 6029)

Фото для новини

13:15 2 червня 2016 р.

1 червня на сході України гинули тільки російські окупанти, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник запевнив у четвер: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає. Двоє військовослужбовців отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:00 2 червня 2016 р.

У Львові й Дрогобичі затримали виробників амфетаміну

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України впродовж тижня затримали двох зловмисників, котрі мали з собою «амфетамін» – мешканця Дрогобича з п’ятдесятьма дозами та львів’янина зі ста дозами.

Кримінал

Фото для новини

12:40 2 червня 2016 р.

Пошуки зниклого на сміттєзвалищі львівського комунальника відновили 55 рятувальників (+відео)

Керівник прес-служби Львівського обласного управління ДСНС Віталій Туровцев повідомив сьогодні, 2 червня: «О 8.00 відновлені пошукові роботи. Залучено три одиниці техніки та 55 рятувальників».

Ситуації

Фото для новини

12:25 2 червня 2016 р.

Начальнику управління житлового господарства Львівської міськради оголосили догану

Начальнику міського управління житлового господарства ЛМР Юрію Гольцю оголосили догану за неналежне виконання обов’язків, зокрема, в частині інформування населення, яке призвело до подання неповної інформації.

Ситуації

Фото для новини

12:04 2 червня 2016 р.

На Львівщині скоротилася кількість вакансій

В обласному управлінні статистики повідомили: «Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених підприємствами, установами й організаціями до служби зайнятості, порівняно з кінцем березня 2016 року скоротилась на 17,6% і на кінець квітня становила 1939».

Ситуації

Фото для новини

10:50 2 червня 2016 р.

До пошуку львівського комунальника долучилися 25 нацгвардійців і шість кінологів

Заступник начальника обласного управління Національної поліції Сергій Маруняк повідомив: «Оскільки ми не знаємо про те, де саме був працівник ЛКП «Збиранка» на момент зсуву сміття, то не відкидаємо варіанту, що його не засипало.

Ситуації

Фото для новини

10:28 2 червня 2016 р.

У Львові цікавилися реформуванням правоохоронних структур консультанти з ЄС

Координатор регіонального представництва консультативної місії Євросоюзу Матс Люнгвальд наголосив у Львові: «Хотілося б, щоб процес реформування правоохоронних органів пройшов якнайшвидше».

Політика