Новини Львова (cтор. 5769)

12:58 4 вересня 2016 р.

Учора втрат на передовій не було, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко запевнив у неділю: «За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не отримав». поранення».

Політика

12:40 4 вересня 2016 р.

В Угриневі застрягли в черзі 180 водіїв

Автівки вперто накопичуються в пункті пропуску «Угринів» попри те, що в «Грушеві», «Смільниці» й «Шегинях» черг транспортних засобів немає зовсім, та й у «Краковці» стоять лише 30.

Ситуації

11:49 4 вересня 2016 р.

У Польщі заборонять торгівлю в неділю?

Представники профспілки «Солідарність» подали до Сейму близько 350-ти тисяч підписів, що їх зібрано під законопроектом у справі заборони торгівлі в неділю.

Ситуації

Фото для новини

11:44 4 вересня 2016 р.

Польща зміцнює східний кордон

Польща зміцнює охорону свого східного кордону через загрозу африканської чума свиней. У понеділок,5 вересня, Сейм займеться обговоренням першого зі спецзаконів розроблених з метою боротьби з вірусом.

Ситуації

Фото для новини

21:00 3 вересня 2016 р.

У Львові присягнули курсанти, а на полігоні – контрактники (+відео)

Перед початком урочистого ритуалу складання Військової присягу на вірність українському народові глава Української греко-католицької церкви Святослав (Шевчук) помолився разом із керівництвом Національної академії сухопутних військ перед монументом «Вічна пам’ять героям полеглим, честь і слава героям живим!».

Політика

20:50 3 вересня 2016 р.

Очільники Львівщини й Підкарпатського воєводства Польщі домовилися співпрацювати

У суботу, 3 вересня, у рамках «Форуму партнерства» голова ЛОДА Олег Синютка та маршалок Підкарпатського воєводства Владислав Ортиль підписали виконавчий протокол на 2017 рік до угоди про міжрегіональне співробітництво між Львівською областю та Підкарпатським воєводством.

Політика