Новини Львова (cтор. 5735)

Фото для новини

13:15 17 вересня 2016 р.

У Львові презетували фотолітопис до 25-річчя Незалежності України

До фотоальбому який присвячений 25-річниці сучасної української державності, ввійшло понад п’ять тисяч світлин. Їх добирали з десятка тисяч фотографій, які висвітлюють майже 500 тисяч подій, що відбулися в Україні за останню чверть століття.

Історія

Фото для новини

12:56 17 вересня 2016 р.

Як перемогти Росію в інформвійні? (відеотрансляція наживо)

Прес-конференція на тему «Інформаційна війна з Росією: рецепти перемоги». Організатор – журнал «Універсум». «Універсум» прагне створити таку форму ЗМІ, яка би допомагала людям знаходити правду, сприяла би формуванню культурного та інформаційного поля, стійкого до зовнішніх медійних загроз. Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Політика

11:05 17 вересня 2016 р.

Презентаціія фотолітопису до 25-ї річниці сучасної української державності «Ще не вмерла України ні слава, ні воля! Шлях нескорених» (відеотрансляція наживо)

Фотолітопис «Ще не вмерла України ні слава, ні воля! Шлях нескорених» містить світлини, які ілюструють ключові моменти 25-літньої історії сучасної незалежної української держави. У виданні крізь призму вибраних фотоматеріалів та хронології представлено цілісний літопис незалежної України, відзначено символи українського народу, видатні постаті історії та сучасності. Альбом став результатом копіткої праці фотографів, вчених, журналістів, видавців, митців, свідків та учасників подій.

Історія