«Карпати» прийматимуть «Чорноморець» на «Арені Львів» (відео)

10:25 17 вересня 2016 р.

Розпочнеться поєдинок вочьмого туру Української прем’єр-ліги в суботу, 17 вересня, о 17:00.

Якщо «Карпати» надзвичайно здорово почали сезон, то «Чорноморець» показував кардинально інші результати. У трьох стартових турах підопічні Олександра Бабича зазнали трьох поразок, правда, від учасників єврокубків. Однак потім, після перших невдач, команда мобілізувалася і почала набирати не лише ходи, але й очки.

Станом на зараз, одеська команда виглядає більш ніж стабільно – чотири перемоги у чотирьох матчах, шість забитих голів і жодного пропущеного. Дуже достойний результат, яким не можуть не тішитися одеські фанати. Мало помалу «Чорноморець» виростає і вже давно не є тим суперником, якого можна розкласти на молекули. Пригадується, що торік, «чорно-сині» без шансів програли у Львові 4:0 – тоді причини були очевидні та адекватні. Олександру Бабичу довелося чимало попрацювати над тим, щоб його хлопці повірили у свої сили і змогли стати гідним суперником для будь-якої команди. Зрештою, навіть турнірна таблиця це демонструє. Зараз одесити ділять четверте-п’яте місце із «Ворсклою». Одним словом, суперник в «Карпат» достойний.

На жаль, останні матчі «зелено-білих» уболівальників не тішили. Команда, яка так яскраво стартувала, упала в яму, програвши двобої «Олімпіку» та «Зірці». Бентежить той факт, що кудись зникли ті видовищні, гострі та потужні атаки «левів», перестали працювати фланги, відповідно, Лещук опинився на голодному пайку. Прикро й те, що Сергій Зайцев не зможе задіяти у поєдинку двох своїх лідерів – Павла Ксьонза та Артура Новотрясова, які пропускатимуть гру через перебір карток. 

Однак, кадрове підсилення та резервісти отримають шанс себе проявити, тож можна не сумніватися, що бойова обойма буде в порядку. Звісно, у такі важкі періоди карпатівцям украй необхідна підтримка трибун. Тому ФК «Карпати» звертається до кожного уболівальника з проханням підтримати молоду команду та дати їй шанс реабілітуватися за попередні поразки. Розпочнеться поєдинок о 17:00 на «Арені Львів».

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 8-го туру

«Карпати» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса)

17 вересня. Початок – 17:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська область).

Асистенти арбітра: Євген Данильченко (Луганськ), Максим Чос (Київ). 

Четвертий арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари, Київська область). 

Директор матчу ФФУ – Анатолій Савчук (Луцьк). 

Спостерігач арбітражу – Ігор Хіблін (Хмельницький). 

Дискваліфіковані: Ксьонз, Новотрясов – Філімонов. 

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Підківка, Мірошніченко, Лобай, Нестеров, Кравець, Чачуа, Рудика, Худоб’як, Грисьо, Костевич, Бланко-Лещук. 

«Чорноморець»: Боровик, Данченко, Хочолава, Мартиненко, Люлька, Кабаєв, Смірнов, Калітвінцев, Ковалець, Татарков, Коркішко.

Про це повідомили сьогодні, 17 вересня, в прес-службі (інформаційному центрі) футбольного клубу «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів