Новини Львова (cтор. 5730)

18:20 6 жовтня 2016 р.

У Львові відбудеться міжнародний «Еко-форум»

У п’ятницю, 7 жовтня, на «Арені Львів» дискутуватимуть урядовці, представники муніципальних органів, іноземні інвестори, міжнародні та українські експерти в галузі водопостачання та каналізації, представники підприємств харчової промисловості, постачальники інноваційних екологічних технологій, вчені й громадські організації.

Природа

Фото для новини

17:40 6 жовтня 2016 р.

На ліквідацію пожежі на Львівщині витратять 15 млн. гривень

Кабінет міністрів України скерував міністерству енергетики та вугільної промисловості 15 мільйонів гривень для здійснення першочергових невідкладних заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території Сокальського району Львівської області.

Ситуації

16:40 6 жовтня 2016 р.

У Львові відкрили виставку-ярмарок місцевого виробника

У Палаці мистецтв відбудуться майстер-класи для дітей, безкоштовні тренінги й семінарах для тих, хто планують розпочати власну справу або ж удосконалити свої знання у бізнес-сфері, а також показ моделей одягу.

Економіка

14:00 6 жовтня 2016 р.

Платники податків Львівщини перерахували держбюджету 4,9 млрд. гривень

За дев’ять місяців у Львівській області зібрано до загального фонду державного бюджету України чотири мільярди та 969 мільйонів гривень податків, зборів, інших обов’язкових платежів.

Ситуації

Фото для новини

13:53 6 жовтня 2016 р.

Дітей лікуватимуть від алкоголю, наркотиків та гаджетів у 5-10 років

Неможливо говорити про незалежну державу, якщо її громадяни залежні від наркотиків, алкоголю чи комп’ютерних гаджетів. Проте людину, яка вже стала залежною, набагато важче вилікувати, ніж попередити цю залежність. А попереджати потрібно в юному віці, коли дитині ще від п’яти до дев’яти років.

Ситуації

13:45 6 жовтня 2016 р.

У Львівській ОДА отримали 98% підручників для восьмикласників

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій запевнила, що всі отримані підручники передали до відділів освіти районів, міст та об’єднаних територіальних громад.

Наука і техніка