Новини Львова (cтор. 5384)

Фото для новини

12:05 24 лютого 2017 р.

Глава УГКЦ закликав міжнародну спільноту зупинити агресора

Предстоятель Української греко-католицької церкви Святослав звернувся до міжнародної спільноти із закликом «почути голос стражденних дітей, жертв війни в Україні» та «докласти всіх зусиль, щоб зупинити агресора».

Культура

11:30 24 лютого 2017 р.

Російські військові підтягують боєприпаси до кордону з Україною, – нардеп

Російське командування обладнує поблизу державного кордону України в Ростовській області нові артилерійські склади і бази зберігання, щоб прискорити постачання зброї та боєприпасів на Донбас.

Політика

Фото для новини

11:22 24 лютого 2017 р.

Правоохоронці затримали у Львові хірурга

Медик вимагав тисячу доларів від батька одного з курсантів за виготовлення документів для звільнення його з лав Збройних Сил України за станом здоров’я.

Кримінал

10:30 24 лютого 2017 р.

У Львівській ОДА не бачать підстав для росту цін на пальне

Під час наради у Львівській облдержадміністрації під головуванням першого заступника її голови Ростислава Замлинського йшлося про цінову ситуацію на ринку паливно-мастильних матеріалів та недопущення росту цін на пальне перед початком весняно-польових робіт.

Економіка

10:20 24 лютого 2017 р.

Депутати Львівської міськради розглянуть 2 березня на сесії 188 питань

Пленарне засідання 6-ї сесії 7-го скликання Львівської міської ради розпочнеться з інформації начальника обласного управління поліції у Львівській області про заходи щодо питань безпеки проведення пленарних засідань ЛМР.

Політика