Британська нафтогазова компанія розпочала буріння свердловини на Львівщині

17:15 27 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Британська нафтогазова компанія з активами в Україні «Cadogan Petroleum» розпочала буріння нової свердловини Вовче-2 на Бітлянській нафтогазової площі у Львівській області.

Про це, як повідомили в четвер, 27 вересня, в інформаційній агенції УНІАН, йдеться в повідомленні компанії на сайті Лондонської фондової біржі. Відзначається, що буріння свердловини займе близько 20 днів.

Свердловина націлена на дослідження потенціалу площі, яка є супутником старішого нафтового родовища. Також повідомляється, що в листопаді компанія планує почати буріння свердловини «Блаж-10», глибиною 3,5 км на Монастирецькому родовищі у Львівській області, яке займе близько трьох місяців.
«Cadogan Petroleum PLC» – британська компанія, що займається видобутком нафти і газу в Україні. Володіє вісьмома ліцензіями. Акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі.

Основний видобуток цієї розвідувально-видобувної компанії зосереджений на родовищах Дніпро-Донецького басейну на сході країни. Крім цих ділянок, компанія також працює на заході України – в Карпатах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів