Новини Львова (cтор. 7854)

Фото для новини

17:00 25 травня 2014 р.

В Одесі не змогли проголосувати кількадесят військовослужбовців

Виборча активність одеситів напрочуд висока. Про це під час відеомоста-марафону «Україна вибирає Президента», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, повідомив політичний психолог Інституту політичної інформації Сергій Пудич (Одеса),

Політика

Фото для новини

16:54 25 травня 2014 р.

Екзит-поли проводять невідомі організації

На цю годину, 16.00, у Львові та Львівській області найбільші порушення, які виявили спостерігачі на виборах, це голосування без пред’явлення паспорта.

Політика

Фото для новини

15:56 25 травня 2014 р.

У день виборів озброєні терористи в Донецьку захопили ще чотири дільниці

– Перебіг голосування на Донбасі був цілком прогнозований, – зазначила Ірина Швець, член координаційної ради Громадянської мережі «Опора» у Львівській області під час відеомоста-марафону «Україна вибирає Президента», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу.

Політика

Фото для новини

15:06 25 травня 2014 р.

Виборами та нагнітанням ситуації в Донецьку займаються люди з так званої «ДНР», – експерт

У Донецьку вибори взагалі не відбуваються. Жоден донеччанин не вийшов на дільницю, зрештою, і дільниці не відкрилися. Але ця ситуація стосується тільки самого міста Донецька, в області вибори відбуваються.

Політика

Фото для новини

14:54 25 травня 2014 р.

Керівництво самопроголошеної ЛНР – сотня озброєних людей, які захопили владу, – експерт

Cеред озброєних «ввічливих чоловічків», які фактично зірвали вибори Президента України на території Луганської області, представників інших держав, начебто, немає. Переважно - це місцева публіка, представники, так званої, самопроголошеної «Луганської народної республіки».

Політика

Фото для новини

14:38 25 травня 2014 р.

«Прем’єр ДНР» запевняє – «реальна допомога» Росії терористам на сході України – «вже близько» (відео)

Про це заявив у неділю на мітингу самопроголошений «керівник уряду» терористичного угруповання «Донецька народної республіки» – громадянин РФ Алєксандр Бородай.

Політика

Фото для новини

14:27 25 травня 2014 р.

Кандидатам в президенти треба включити членів ДВК Луганщини в ДВК інших регіонів, – експерт

Львівські громадські організації звернуться до тих кандидатів на посаду Президента України, які вийдуть у другий тур, з ініціативою дати можливість попрацювати членам виборчих комісій з регіонів, у яких вибори не відбулися, зважаючи на несприятливу та небезпечну ситуацію.

Політика

Фото для новини

14:14 25 травня 2014 р.

На Луганщині за всю область голосують два округи (відео)

Цьогорічні вибори на Луганщині відбуваються в умовах справжньої війни. Тож участь її представників у відеомості –марафоні «Україна вибирає Президента», який відбувається в рамках громадського мовлення (ГІТ) Львівського прес-клубу, можна назвати подвигом.

Політика