Новини Львова (cтор. 7816)

Фото для новини

16:30 5 серпня 2014 р.

Львів’яни пікетували обласне управління міліції – підтримали побитих нею одеситів

Начальник УМВС Дмитро Загарія погодився з активістами, що «Ані Лорак як громадянка України повинна була б подумати про імідж нашої держави, нашої незалежності, нашої свободи».

Кримінал

Фото для новини

15:19 5 серпня 2014 р.

Ринок «Привокзальний» у Львові окупують щури, а продукти – згниють

Ринок «Привокзальний» відрізаний від електропостачання, вивезення сміття і дератизації. Продукти харчування псуються. Про це сьогодні повідомляє ЗМІ «Вільна профспілка «Привокзальний ринок».

Економіка

Фото для новини

15:03 5 серпня 2014 р.

Перевізник у Львові закупив нові автобуси

Львівський перевізник презентував 7 нових автобусів марки «Еталон». Найближчим часом планують випустити на маршрути ще 2 автобуси. Востаннє таке відбувалось у 2008 р.

Економіка

Фото для новини

13:50 5 серпня 2014 р.

Активісти просять не вважати дезертирами тих військовослужбовців, які рятувалися від терористів у Росії

Кілька громадських організацій і об'єднань написали відкритого листа до Міністра оборони і Генерального прокурора: вони просять провести розслідування над командирами, які допустили до того, що військові української армії залишилися в оточенні без боєприпасів і засобів існування, через що перейшли кордон з Росією.

Політика

Фото для новини

13:33 5 серпня 2014 р.

Росія руйнує світовий порядок, що склався після Другої світової війни

Експерти попереджають, що неспокій та невпевненість породжують сьогодні явні спроби окремих народів вийти за межі своїх нинішніх національних кордонів, що загрожує єдиній системі сучасного порядку в Європі та у світі.

Політика

Фото для новини

13:12 5 серпня 2014 р.

Мобілізують насамперед водіїв, механіків і медичний персонал

Половина терміну третьої хвилі мобілізації позаду. За неофіційною інформацією, близько 10 тисяч військовозобов’язаних знаходяться у розшуку за ухилення від служби. Втім, у Міноборони запевняють – мобілізація проходить згідно плану рівномірно в кожній області. Зокрема, про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив заступник начальника мобілізаційного відділу Міністерства оборони, полковник Олександр Правдивець.

Політика