Новини Львова (cтор. 7755)

Фото для новини

16:59 11 вересня 2014 р.

У Львові на 25% зросли ціни на довготривалу оренду, – експерт

У серпні-вересні у Львові зріс попит на приміщення, які здають у довготривалу оренду. Про це в ефірі Громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) повідомив директор агентства нерухомості «Кристал» Роман Андрусяк.

Економіка

Фото для новини

16:58 11 вересня 2014 р.

Цьогоріч щодо посадовців Львівської митниці розпочато вже 10 кримінальних проваджень

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, йдеться про вчинення останніми таких кримінальних правопорушень, як зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень, службова недбалість та отримання неправомірної вигоди.

Кримінал

Фото для новини

16:10 11 вересня 2014 р.

У Львові «замінували» два заводи – бронетанковий і «Лорта»

Як повідомила в четвер речник обласного УМВС Світлана Добровольська, «о 13:35 невідомий розповів про замінування будівлі заводу «Лорта» на вулиці Патона, після чого кинув слухавку, а о 13:52 до працівників міліції надійшло повідомлення про анонімний дзвінок від чоловіка про замінування території та будівлі бронетанкового заводу на вулиці Стрийській».

Кримінал

Фото для новини

15:57 11 вересня 2014 р.

На українсько-польському кордоні проектують пункт пропуску, який відкриє найкоротший шлях до Відня

На українсько-польському кордоні почали проектування пункту пропуску Нижанковичі -Марковіца, на якому відбуватиметься спільний українсько-польський контроль громадян.

Політика

Фото для новини

14:23 11 вересня 2014 р.

Замість поранення бійцям АТО записують побутову травму

Олександр Власенко, заступник командира роти з озброєння, командир конвою 51 бригади 3-го батальйону був поранений під час бою під населеним пунктом Старобешево, саме тоді коли атакували Іловайськ. Зараз хлопець на реабілітації, каже - довідки про поранення йому не дали.

Політика

Фото для новини

13:39 11 вересня 2014 р.

РНБОУ про ситуацію в АТО станом на 12.00 11 вересня

Сили АТО ізолюють кризовий район, забезпечують контрольно-перепускний режим на ключових шляхах. Незважаючи на домовленість про припинення вогню, обстановка в зоні АТО залишається напруженою.

Ситуації

Фото для новини

13:18 11 вересня 2014 р.

Світовий банк дає Львівщині 10 мільйонів доларів на боротьбу з онкозахворюваннями у жінок

Кошти на реалізацію проекту надійдуть уже з січня 2015 року, і за умови їх ефективного використання Світовий банк готовий надавати фінансову підтримку регіону в значно більших масштабах.

Медицина