На дорогах Львівщини вчора загинули двоє пішоходів

09:58 16 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

Трагедії сталися в Стрию й Дрогобицькому районі.

15 січня о 14:40 на вулиці Промисловій у Стрию водій автомобіля «Хюндай Аксент», 1967 року народження, місцевий мешканець, скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер на місці події, тіло загиблого доставлено до моргу міської лікарні. Попередня причина події – водій легкового автомобіля не врахував погодні умови та перевищив швидкість руху. 

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

15 січня о 18:15 у селі Унятичі Дрогобицького району водій вантажного автомобіля «Рено-Магнум» 1975 року народження, рухаючись в напрямку села Нагуєвичі, через слизьку дорогу не зміг подолати підйом, покотився назад і зіткнувся з рейсовим автобусом «Богдан», який слідував за маршрутом «Дрогобич-Нагуєвичі», в автобусі перебували чотири пасажири, ніхто не постраждав. Автобус рухаючись назад, наїхав на пішохода, жительку селі Нагуєвичі 1938 року народження, яка від отриманих травм померла на місці події.

Попередня причина події – водій вантажного автомобіля не врахував погодні умови, не вірно вибрав швидкість руху та не впорався з керуванням.  Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, вивчаються.

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів