Раптовим поверненням літака в аеропорт «Львів» зацікавилися правоохоронці (оновлено: відео)

19:30 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: firtka.if.ua

У Залізничному відділі поліції з'ясовують – чи не було порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту.

«Сьогодні, 15 січня, у Львові літак авіакомпанії «МАУ В-737» сполученням «Львів-Бориспіль» незадовго після вильоту з аеропорту здійснив аварійну посадку у зв’язку з технічними несправностями, –повідомили сьогодні, 15 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«Попередня причина – замикання електропроводки в передній частині літака над кабіною пілотів. З борту літака евакуйовано 156 пасажирів та шість членів екіпажу в термінал А аеропорта «Львів». Потерпілих унаслідок виявлення технічної несправності літака немає.

Відомості про цей факт Залізничним відділом поліції ГУ НП у Львівській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту). За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 розпочато досудове розслідування.

Як інформував «ЩЛ», «МАУ» запевнили: «Пожежі на борту літака «Boeing 737-800» Львів – Київ не було».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів