В Україні померли від грипу 25 людей, – МОЗ (оновлено: відео)

20:25 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

За останній тиждень у нашій країні важкими грипоподібні захворювання з ускладненою пневмонією занедужали 702 особи.

За даними міністерства охорони здоров'я, наразі в Україні зафіксовано 25 смертей від вірусу грипу. Про це під час брифінгу повідомив сьогодні, 15 січня, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, який дослівно розповів: «Останні  тижні грудня і перші тижні січня це найбільший небезпечний період, це час розповсюдження вірусу грипу. На даний час, за даними лабораторних досліджень від грипу в Україні померли 25 людей. Я чув про інші дані, але лабораторно підтверджено про 25 людей».

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, на телеканалі «Espreso.tv», де також нагадали: «Раніше повідомлялось, що в Україні менш ніж за два тижні від вірусу грипу і ускладнення після хвороби померли 40 людей».

За останній тиждень важкими грипоподібні захворювання з ускладненою пневмонією захворіли 702 особи. Про це повідомила сьогодні, 15 січня, на брифінгу керівник Українського центру захворюваності Всесвітньої організації охорони здоров'я Любов Некрасова.

«Минулого тижня від таких захворювань 15 осіб померли. 11 померлих були у віці 30-64 роки, у віці 65 років – четверо, а одна дитина – у віці 5 років», –розповіла Некрасова. За її словами, найменший рівень захворюваності – на заході України. Складніша ситуація у Вінницькій, Одеській, Донецькій областях.

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, на телеканалі «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів