Новини Львова (cтор. 7665)

Фото для новини

22:30 17 жовтня 2014 р.

У Львові школярі й актори зібрали на аукціоні-ярмарку 8 тисяч грн для поранених воїнів (відео, оновлено)

Як повідомила в п’ятницю в.о. директора Навчально-методичного центру освіти Тетяна Ольшанецька, діти також відвезли бійцям два величезних торти й солодощі, які спекли разом з дорослими.

Політика

Фото для новини

20:41 17 жовтня 2014 р.

Путін пообіцяв «намагатися посприяти» відведенню бойовиків на Донбасі (відео)

Президент Росії, пообіцявши в п'ятницю, за його словами, «бути посередником, вирішити, знайти прийнятні розв'язки», по суті, нівелював усе це своїм вивертом – мовляв, «вони кажуть, що ми не можемо звідти піти, там живуть наші родичі, дружини, діти».

Політика

Фото для новини

18:12 17 жовтня 2014 р.

Якщо львівські «Карпати» не розрахуються за десять днів із Богатіновим, то з них знімуть ще шість очок

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України також оштрафував у п’ятницю ФК «Карпати» за невиконання рішень Палати з вирішення спорів щодо проведення розрахунків з колишніми футболістами.

Спорт

Фото для новини

17:52 17 жовтня 2014 р.

У неділю, 19 жовтня, в центрі Львова обмежать рух транспорту для Молитовної ходи

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 19 жовтня містом пройде Молитовна хода від Храму Св. Архистратига Михаїла до Архикатедрального собору Святого Юра, котра розпочнеться о 15.00 і триватиме до 19.00.

Ситуації

Фото для новини

17:24 17 жовтня 2014 р.

Бійці батальйону територіальної оборони Львівщини отримають новітні оборонні споруди

Як повідомили в п'ятницю в ОВК, переконавшись у доцільності використання блокпостів ТзОВ «Пліт», міська рада пообіцяла скерувати кошти на їх закупівлю для підрозділів з нашої області.

Ситуації

Фото для новини

17:05 17 жовтня 2014 р.

Футбольна збірна України не програє у Львові завдяки приголомшливій атмосфері, – Фоменко

Головний тренер національної команди пояснив у п’ятницю: «Коли на трибунах збирається така кількість людей, і кожен з них, бажаючи нам перемоги, підбадьорює футболістів, позитивна енергетика передається хлопцям і настільки заряджає їх, що вони просто не можуть підвести вболівальників».

Спорт

Фото для новини

16:52 17 жовтня 2014 р.

Президент України стверджує, що він тричі домовився з Путіним, – «Twitter» (відео)

Журналіст Руслан Дейниченко повідомив у п’ятницю з посиланням на Главу держави Петра Порошенка про три пункти домовленостей, досягнутих у ході сьогоднішніх переговорів: «По-перше, мають бути виконані всі пункти мінського меморандуму, другий пункт – сприяння виборам на Донбасі, третій – певний прогрес по газу».

Політика

Фото для новини

16:45 17 жовтня 2014 р.

Ірина Супрун не впевнена в перемозі Оксани Юринець, а Ігорю Коцю шкодить його колишній однопартієць

Кандидати в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 117 Ірина Супрун та Ігор Коць готові пройти перевірку на «детекторі брехні» щодо причетності до корупційних дій у своєму житті. Про це опоненти повідомили під час прес-конференції-бліц-дебатів, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ).

Політика

Фото для новини

16:05 17 жовтня 2014 р.

Путін визнав: Донбас – Україна, Лавров обіцяє: Росія не нападе, Меркель заявила про провал переговорів (відео)

Президент Європейської ради Герман Ван Ромпей повідомив у п’ятницю, що хоч зустріч Порошенка й Путіна виявила багато розбіжностей між сторонами, але останній запевнив, що не хоче Придністров'я на Донбасі.

Політика

Фото для новини

15:45 17 жовтня 2014 р.

На Львівщині директор підприємства незаконно відчужив 14 гектарів земель вартістю 28 млн. грн

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласної прокуратури, у ході досудового розслідування встановлено, що бізнесмен, підробивши рішення власника приватного підприємства, незаконно передав на користь іншої фірми його три земельні ділянки.

Кримінал

Фото для новини

15:06 17 жовтня 2014 р.

Надіємось, що перемир’я Президента – це просто тимчасова гра, – Дмитро Ярош

Договори про перемир’я, які укладають на геополітичному рівні, ніякого підґрунтя не мають – Росія не виконує домовленості. Про це заявив сьогодні на прес-конференції у Львівському прес-клубі Дмитро Ярош.

Політика

Фото для новини

15:00 17 жовтня 2014 р.

Спортивна громадськість Львова розцінила жбурляння фаєрів 12 жовтня як сплановану провокацію

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, громадська рада з питань розвитку фізичної культури та спорту вважає: «Комусь дуже не хочеться, аби львівський стадіон розвивався, аби місто ставало столицею футболу, аби у Львів приїжджали фани з інших міст, пізнавали столицю Західної України».

Спорт

Фото для новини

14:55 17 жовтня 2014 р.

П’яту колону в Україні треба зачистити і якщо потрібно буде – то у силовий спосіб, – Дмитро Ярош

У новому парламенті «Правий сектор» готовий до співпраці з усіма, хто відстоює державницькі цілі та інтереси. Проте принципово не співпрацюватиме з опозиційними силами, особливо з колишніми з Партії регіонів та КПУ.

Політика