Новини Львова (cтор. 7548)

Фото для новини

17:58 20 грудня 2014 р.

Мобілізовуватимуть лише патріотично налаштованих, фізично підготовлених і психологічно здорових, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради національної безпеки та оборони, що при мобілізації до Збройних Сил України мають призиватися «винятково патріотично налаштовані громадяни, фізично підготовлені до військової служби та морально і психологічно здорові».

Політика

Фото для новини

17:40 20 грудня 2014 р.

Чергова часткова мобілізація – в першому кварталі 2015 року, призваних раніше звільнять у запас, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради національної безпеки та оборони: «З метою проведення планової заміни військовослужбовців, які тривалий час виконують бойові завдання в зоні АТО, зараз нарощується угруповання військ і сил для відбиття можливого відкритого вторгнення регулярних військ постає необхідність проведення в 2015 році циклу часткових мобілізацій».

Політика

Фото для новини

17:30 20 грудня 2014 р.

Один день війни на Донбасі коштує Україні 100 млн. грн, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради нацбезпеки та оборони: «Ця війна зробила нас сильнішими, але завдала нищівного удару по економіці... Щоденно українським платникам податків один день АТО коштує 100 мільйонів гривень».

Політика

Фото для новини

14:40 20 грудня 2014 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 традиційно збиратимуть допомогу воїнам біля пам’ятника королю Данилу

Як повідомив волонтер спільноти «Допоможи фронту» Ігор Мазепа, «для хлопців в АТО актуальні цигарки, теплі речі, ліхтарики, батарейки, м’ясні консерви, кава, чоколядки».

Ситуації

Фото для новини

14:05 20 грудня 2014 р.

Терористи не припиняють провокації в зоні бойових дій на Донбасі, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Зафіксовано непоодинокі випадки порушення режиму тиші незаконними збройними формуваннями».

Політика

Фото для новини

13:52 20 грудня 2014 р.

Президент присвоїв звання генерал-майора міліції ректору Львівського університету внутрішніх справ

Як повідомляється на сайті Офіційного інтернет-представництво Президента України, полковнику міліції Валерію Середі присвоєно звання генерал-майора.

Ситуації

Фото для новини

12:44 20 грудня 2014 р.

Львівські правоохоронці розшукують стрільця гумовими кулями по маршрутному таксі (відео)

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, за попередніми висновками експертів-криміналістів, постріли по маршрутному таксі були здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль.

Кримінал

Фото для новини

12:25 20 грудня 2014 р.

Святий Миколай обдарував малечу в Львівському цирку

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, «19 грудня на День Святого Миколая у Львівському державному цирку відбулося дивовижне видовище: до діточок з усіх куточків Львівщини, які приїхали на перегляд цікавої циркової вистави, завітав Святий Чудотворець Миколай».

Культура

Фото для новини

11:05 20 грудня 2014 р.

На Донеччині знову стріляли з «Граду» (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «Цієї ночі в районі Ольховатки незаконні збройні формування відкрили вогонь по українським воїнам із реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град».

Політика

Фото для новини

23:12 19 грудня 2014 р.

Військові України й Росії планують спільний патруль уздовж контрольованих бойовиками теренів Донбасу, – ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки й співробітництва в Європі заявляє, що українські і російські військові планують розпочати здійснювати спільний патруль вздовж контрольованих бойовиками територій на Луганщині й Донеччині з 28 грудня.

Політика

Фото для новини

22:40 19 грудня 2014 р.

У Львові презентували першу книгу про «АТО» – «Вклоняємось доземно українському солдату»

Директор обласної універсальної наукової бібліотеки Іван Сварник повідомив у п’ятницю: «Читач давно чекав на таке видання про героїв-учасників антитерористичної операції. Тепер їх імена і подвиги взнають тисячі наших відвідувачів-книголюбів».

Культура

Фото для новини

21:05 19 грудня 2014 р.

Малечі Старобільська на Луганщині передали подарунки дітей Львівщини

У прес-центрі АТО повідомили в п’ятницю, що українські військовослужбовці доставили в дитяче відділення Старобільської центральної районної лікарні м’які іграшки, книжки, казки, олівці, фломастери, фарби, зібрані дітьми з Львівщини та передані в рамках акції «Подаруй радість дітям Сходу».

Ситуації