Танкіст 24-ї Залізної бригади з Львівщини організував відбиття нападу ворога на Луганщині

11:51 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: fnewcountry.com.ua

У прес-центрі оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили у вівторок: «Командир танка 3-ї танкової роти прапорщик Юрій Гіщин під час наступу бойовиків на взводний опорний пункт поблизу населеного пункту Кримське організував відбиття нападу противника».

У прес-центрі оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Приємно інформувати про геройські вчинки наших мужніх військовослужбовців. Знову хороші новини від танкістів 24 Залізної бригади (більш повна назва – 24-та окрема механізована бригада імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») оперативного командування ««Північ». 

Командир танка 3-ї танкової роти прапорщик Юрій Гіщин під час наступу бойовиків на взводний опорний пункт поблизу населеного пункту Кримське організував відбиття нападу противника. В запеклому бою танкісти влучним пострілом перетворили на брухт бойову машину піхоти незаконних збройних формувань разом з її екіпажем.

Протягом минулої доби бойовики 24 рази обстрілювали позиції військ оперативного командування «Північ». 8 разів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град», 12 разів з ствольної артилерії і мінометів, 1 раз з танку та 3 рази з стрілецької зброї і гранатометів.

Незаконні збройні формування обстріляли чотири рази населений пункт Кримське, двічі з БМ-21»Град» та двічі з ствольної артилерії та мінометів, тричі противник наносив вогневі удари по особовому складу який виконує бойові завдання в районах населених пунктів Трьохізбенка та Новотошківка.

Обстрілів з артилерійських систем і стрілецької зброї також зазнали Станиця Луганська та Нижньотепле. Артилерійськими підрозділами сектора було виконано 11 вогневих завдань з метою подавлення вогневих засобів противника.

Слід зазначити, що вогонь наших артилерійських підрозділів був настільки влучний та ефективний, що вогневі засоби противника миттєво припиняли свою діяльність. В районі виконання завдань військ ОК «Північ» зафіксовані прльот безпілотних літальних апаратів в районі населених пунктів Оріхове й Новтошківське».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів