Новини Львова (cтор. 6745)

Фото для новини

13:12 1 серпня 2015 р.

Минулої доби в боях на сході України полягли двоє наших військових і поранено чотирнадцятьох, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у суботу: «За минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули, а 14 отримали поранення. Здебільшого ці втрати були понесені на Донецькому напрямку».

Політика

Фото для новини

11:05 1 серпня 2015 р.

На кордоні натрапили на виготовлені у Львові контрафактні сигарети

Сьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського загону виявили чергову партію контрабандних тютюнових виробів, яку намагалися переправити незаконним шляхом до Румунії.

Кримінал

Фото для новини

23:55 31 липня 2015 р.

У Львові знімають фільм «Маестро»

Окрім Гарнізонного храму, зйомки проводять ще біля церкви Пресвятої Євхаристії (Домініканського собору), в Державному архіві й на вулиці Каліча Гора.

Культура

Фото для новини

23:48 31 липня 2015 р.

Українці з Бельгії передали військовим на Львівщині дефібрилятор

Голова Центру Військового Капеланства Львівської архієпархії УГКЦ і настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, отець Степан Сус, повідомив у п’ятницю: «В карету швидкої допомоги, що патрулює за призовниками – мобілізованими на Яворівському полігоні, передали дефібрилятор».

Медицина

Фото для новини

21:52 31 липня 2015 р.

Прикордонників зі Львівщини навчили допомагати пораненим на полі бою (відео)

У кінологічному навчальному центрі у Великих Мостах кожному прикордоннику розповіли та показали, як реанімувати та привести до свідомості пораненого чи контуженого колегу та відновити його дихання.

Медицина

Фото для новини

21:30 31 липня 2015 р.

У Львівському клінічному госпіталі прикордонників відкрили рентгенологічне відділення (відео)

Благодійники передали Львівському клінічному шпиталю Державної прикордонної служби України сучасний рентгенапарат, спеціальні ліжка, апарат штучної вентиляції легенів та реанімобіль, який медики вирішили доправити колегам у зону бойових дій.

Медицина