На львівському електротранспорті до 29 січня відбуватимуться ревізійні рейди

14:46 22 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Бригади контролю перевірятимуть оплату за проїзд впродовж усього робочого дня

«До 29 січня 2016 року у львівському електротранспорті здійснюватимуть ревізійні рейди, метою яких є виявлення «зайців» та запобігання випадків безоплатного проїзду у трамваях і тролейбусах», – повідомили сьогодні, 22 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

Графік роботи служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» прописаний так, що бригади контролю перевірятимуть оплату за проїзд впродовж усього робочого дня. Бригада контролю слідкуватиме за тим, щоб пасажири своєчасно придбали квитки, закомпостували, а далі контролери здійснюватимуть перевірку.

При перевірці працівник ЛКП «Львівелектротранс» у помаранчевому жилеті з написом «Контролер» показує пластикову картку-посвідчення. Згідно з Правилами користування трамваєм та тролейбусом у містах України, «у разі відмови пасажира сплатити штраф він може бути висаджений на найближчій зупинці, а у разі злісної непокори – доставлений до найближчого органу внутрішніх справ для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства».

Контролер пасажирського транспорту Наталії Дацко розповіла: «При перевірці є випадки, коли пасажири без квитка намагаються втекти. Буває, що пасажир придбав квиток, але не закомпостував. Ось навіть сьогодні штрафувала хлопця без квитка, на що він відповів: вибачте, я забув придбати квиток, зараз оплачу».

А начальник служби квиткових контролерів ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук зазначив: «Такі ревізійні рейди є постійними, але і пасажири зараз менше квитків залишають на сидіннях електротранспорту. Бувають ситуації, коли передають «з рук у руки» квитки в трамваї, які були закомпостовані в іншому трамваї. Наслідок такої «ведмежої послуги» – штраф для пасажира».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів