22 січня у Львові протестуватимуть проти спорудження багатоповерхівки

12:45 22 січня 2016 р.

Мешканці вулиць Варшавської й Соснової у Львові не пропускали вантажівки до забудови

Мешканці вулиць Варшавської й Соснової у Львові не пропускали вантажівки до забудови
Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Громада вимагатиме від міського голови призупинити будівництво на вулицях Варшавській і Сосновій.

Сьогодні, о 13:00, біля Львівської міської ради відбудеться масовий пікет у якому мешканці вулиць Варшавської й Соснової та активісти громадських організацій «Народна Самооборона» Львівщини» та «Варта-1» вимагатимуть у міського голови Львова Андрія Садового дати розпорядження зупинити будівництво багатоквартирного будинку фірмою «Львівоблагропромбуд» на території школи №91.Причиною пікету громади стало те, що днями почали вести підготовчі роботи.

Зокрема, встановили огорожу території. Зі слів, місцевих мешканців, будівельний майданчик взялися охороняють молодики спортивної статури.  Люди б’ють на сполох, позаяк, забудовують місцеве подвір’я школи №91.

Це вже не вперше, громада чинить спротив цій забудові. Щоправда, у грудні фірма-забудовник та місцеві жителі домовлялися укласти меморандум про співпрацю, натомість, вчора, 21 січня, нахабно відновили будівельні роботи.

Про це повідомили сьогодні, 22 січня, на ГО «Варта-1» сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте». Як інформував «ЩЛ», мешканці двох вулиць у Львові не пропускали вантажівки до забудови.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів