З понеділка школярі Львова повертаються до навчання

19:56 10 березня 2022 р.

Фото до новини

З понеділка учні львівських шкіл повертаються до навчання, однак в онлайн-форматі, оскільки приміщення навчальних закладів зараз використовують для поселення вимушено переміщених осіб. Про у своєму відеозверненні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це нформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Важлива інформація стосовно навчального процесу у Львові. У той час, коли чоловіки – на передовій, діти мають мати майбутнє і повинні вчитися.

ШКОЛИ

Ми ухвалили рішення з понеділка, 14 березня, відновити навчання для школярів 1-11 класів в онлайн-форматі. Для дітей, які приїхали з інших регіонів і сьогодні живуть у приміщеннях наших шкіл, навчання буде організовано в приміщенні тієї ж школи, також онлайн. Якщо мова про дітей, які разом із рідними живуть у домівках львів’ян, приватних прихистках чи хостелах, то батьки повинні зареєструватись у найближчій школі, і їхні діти також будуть мати можливість приєднатись до навчання. Якщо немає відповідної техніки для участі в заняттях, школи старатимуться надати таку можливість.

САДОЧКИ

Будівлі та приміщення деяких садочків наразі також використовуються для того, щоб приймати тимчасово переміщених осіб. Однак ми спробуємо наступного тижня перепланувати роботу таким чином, щоб хоча б частково відновлювати роботу і створювати резервні садочки, адже місто має працювати.

УНІВЕРСИТЕТИ

«Львівська Політехніка» наступного тижня ще не буде відновлювати навчання, Національний університет імені Івана Франка вже з понеділка починає навчання онлайн. Тому якщо ви студент чи студентка львівських вищих навчальних закладів, прошу вас зв’язатися з вашим університетом і отримати детальну інформацію», – наголосив мер Львова.

На Львівщині з наступного тижня розпочнуть навчання

В Україні скасували пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Учні і студенти з України зможуть продовжити навчання в Польщі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів