На Львівщині з наступного тижня розпочнуть навчання

19:36 8 березня 2022 р.

Фото до новини

Скоріш за все, з наступного тижня у Львівській області розпочнеться не стаціонарне, а дистанційне навчання.

Департамент освіти й науки та всі структурні підрозділи Львівської обласної військової адміністрації загалом роблять все можливе, щоб з понеділка на Львівщині стартував освітній процес. Про це повідомила пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com

«Скоріш за все, з наступного тижня розпочнеться не стаціонарне, а дистанційне навчання», - поінформував під час брифінгу заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Іван Собко.

Він також запевнив, що діти, які прибули на територію Львівщини з інших областей, перебувають під наглядом та забезпечені усім необхідним. Освітні соціальні заклади укомплектовані майже на 100 відсотків. Новоприбулі діти будуть долучені до навчання у школах області. Зараз надзвичайно велике навантаження на бюджетну сферу, проте система функціонує стабільно. Всі субвенції з державного бюджету надходять ритмічно, без затримок. Виплати зарплат, пенсій, соціальної допомоги здійснюються вчасно.

«Ми справляємося з питаннями життєзабезпечення області, всіх приймаємо, годуємо. Щоб швидко та ефективно розв’язувати проблеми, залучаємо позабюджетні кошти, ділимо відповідальність з головами територіальних громад, керівниками установ», - додав Іван Собко та попросив мешканців Львівщини з особливою турботою ставитися до вимушено переселених осіб.

Чоловікам, які прибули на Львівщину з інших областей, необхідно стати на військовий облік

Евакуація: приватні підприємства переміщатимуть у західні області України

Львову потрібні мобільні центри для тимчасового перебування ВПО

200 тисяч біженців: Львів перебуває на межі своїх можливостей, - мер

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів