У Львові присягатимуть курсанти військової академії

10:00 24 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У суботу, 24 серпня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудеться урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність українському народові курсантами-першокурсниками й триватиме «День відкритих дверей».

Передбачається, що на урочистості з цієї нагоди завітають представники керівництва Міністерства оборони України, командування ЗС України, органів державної влади та органів місцевого самоврядування Львівщини й міста Лева, керівники силових структур в регіоні, командири військових частин й установ Львівського гарнізону, представники громадськості, духовенства, а також рідні та близькі випускників.

Цьогоріч Академія поповнилася понад п’ятьма сотнями курсантів першого курсу, які представляють усі регіони нашої Батьківщини. Перед обличчям своїх побратимів та батьків вони заприсягнуть бути вірними захисниками української держави, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності.

Це юнаки та дівчата, які за результатами вступних випробувань були зараховані на навчання до Національної академії сухопутних військ. Впродовж наступних кількох років вони опановуватимуть фах командирів механізованих й танкових підрозділів, офіцерів-артилеристів, військових інженерів, фахівців з морально-психологічного забезпечення тощо.

За близько десятьма спеціалізаціями здійснюється підготовка у Військовому коледжі сержантського складу, що функціонує при військовому виші. Цьогоріч, вперше на рівні із юнаками, фактично на всі спеціальності набрали й дівчат.

Після завершення урочистих заходів в Національній академії сухопутних військ у рамках відзначення 28-ї річниці Незалежності України відбудеться «День відкритих дверей». На стройовому плацу навчального закладу відбудеться демонстрація зразків озброєння та військової техніки.

Окрім цього, гості свята зможуть ознайомитися з умовами навчання та проживання майбутніх офіцерів. Початок ритуалу – об 11.45.

Про це повідомили в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів