У Львові виявили коронавірус у двох людей

10:00 23 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова повідомив, що, станом на ранок 23 березня, за результатами тестів, у двох пацієнтів обласної інфекційної клінічної лікарні підтвердили діагноз «коронавірус».

Про це повідомили в понеділок, 23 березня, у Львівській міськраді. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів подробиці: «За весь час карантину звернулось 104 особи. З них 61 особа зараз є в лікарні, 32 – на самоізоляції, 11 людей вже виписали. Ми маємо на сьогодні два факти підтверджених. Один чоловік – це лікар, і станом на зараз він уже фактично одужав. По ще одній особі більше інформації будемо мати згодом».

Міський голова також зазначив: «Єдине прохання до усіх – карантин, допомогти старшим, щоб зайвий раз люди старшого віку не виходили з хати, щоб ми мали повагу один до одного, буди людьми. Моє завдання – щоб місто жило і пережило цей карантин, щоб усе було гаразд».

Андрій Садовий також повідомив: «Нам треба кожні три-чотири години перевіряти та уточнювати інформацію, бо все змінюється. У нас щодня працює штаб, бо треба купувати, знаходити обладнання. Велика подяка підприємцям, які долучаються. Місто сьогодні працює як держава. Ми самі все шукаємо, знаходимо через міжнародні контактию Ми всі великі наради проводимо через системи інтернет-зв`язку, люди по своїх локаціях, разом у великій кількості не збираємось».

Як інформував «ЩЛ», у період зі 17-ї години 21 березня до восьмої години 22 березня у Львівській області з'явився ще 21 пацієнт з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів