У Львові – 53 пацієнти з підозрою на коронавірус

09:00 22 березня 2020 р.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня
Фото: cynicallviv.com.ua

У період зі 17-ї години 21 березня до восьмої години 22 березня у Львівській області з'явився ще 21 пацієнт з підозрою на коронавірусну інфекцію

Про це, як повідомили в неділю, 22 березня, у Львівській облдержадміністрації, розповів лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко. Пацієнти – зі Львова, Дрогобицького, та Стрийського, Кам’янка-Бузького районів, Тернопільської та Рівненської областей.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 53 пацієнти з підозрою на коронавірус. На самоізоляції знаходяться 30. За увесь час виписано 11 пацієнтів.

Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. В однієї пацієнтки – наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою «Covid-19» звернулися 94 людини. За результатами тестів у шістьох – грип. Ще чотири результати тестів від'ємні. За увесь час в сумі у 10 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус 84 людини. В одного пацієнта – позитивний результат тесту на коронавірус.

Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові зафіксували перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус «Covid-19».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів