У Львові ушпиталили з підозрою на коронавірус «Covid-19» 30 пацієнтів

14:10 20 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львові обстежують ще вісьмох пацієнтів із підозрою на коронавірус «Covid-19».

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «За оперативною інформацією, за пізній вечір та ніч в області з підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилось ще вісім пацієнтів. Про це повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.»

«До інфекційної лікарні госпіталізували шістьох людей зі Жовківського району та міста Львова. Інші двоє хворих – з Буського району та Львова знаходяться на самоізоляції. Серед цих восьми осіб є діти 2011 та 2016 року народження. Здійснюється обстеження пацієнтів, аналізи на «Covid-19» будуть відібрані, після чого їх відправлять в Київ», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Зараз на госпіталізації у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні 30 пацієнтів із підозрою на коронавірус. На самоізоляції знаходяться шестеро. У всіх пацієнтів є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції. Стан усіх хворих – стабільний», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Реанімаційні палати готові до госпіталізації пацієнтів. Інфекційна лікарня працює в посфиленому режимі. Загалом на Львівщині із підозрою «Covid-19» звернулося 44 людини», – повідомили також в облдержадміністрації.

«Як повідомлялось раніше, за результатами тестів у шістьох пацієнтів – грип і ГРВІ.  За ніч на Львівщину надійшли ще два результати тестів. Вони – від'ємні. За увесь час в сумі у вісьмох пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 36 людей», – розповіли також в облдержадміністрації.

Як інформував «Щоденний Львів», в Україні лабораторно підтвердили 26 випадків «Covid-19».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів