В Україні лабораторно підтвердили 26 випадків «Covid-19»

11:35 20 березня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: dai.gov.ua

У Львівській ОДА оприлюднили в п’ятницю, 20 березня, оперативну інформацію про поширення коронавірусної інфекції «Covid-19».

Станом на 10:00 двадцятого березня в Україні – 26 лабораторно підтверджених випадків «Covid-19». Три них – летальні. Коронавірусна хвороба зафіксована в Чернівецькій області – 15 випадків (один – летальний), Житомирській - 2 випадки (один – летальний), Київській область – два випадки, Донецькій область – один, Дніпропетровській - два випадки, Івано-Франківська область – один (летальний), Києвів – три випадки. Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями.

Упродовж 19 березня до Центру громадського здоров’я надійшло 56 підозр на «Covid-19». Всього з початку 2020 року надійшло 316 повідомлень про підозру на «Covid-19».

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, у Львівській облдержадміністрації. Як повідомляв «ЩЛ», у міськраді повідомили, що у Львові ушпиталили з підозрою на коронавірус «Covid-19» 27 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів