У кожному райцентрі та містах-стотисячниках зобов'язують відкрити центри вакцинації

11:44 9 серпня 2021 р.

Фото до новини

Центральна влада працює над тим, щоб вакцинація від COVID-19 стала доступною для мешканців усіх населених пунктів України. Місцева влада вже отримала доручення стосовно відкриття нових центрів вакцинації.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко у Facebook за підсумками інспекції центру масової вакцинації у Черкасах, пише Dailylviv.com.

"Місцева влада має доручення розгорнути мінімум один великий центр масової вакцинації в області, а також центри вакцинації у кожному райцентрі та містах із населенням понад 100 тисяч мешканців", - заявив він.

За словами Тимошенка, Офіс президента знаходиться у постійному контакті з місцевою владою і головами обласних держадміністрацій стосовно усіх питань, що стосуються боротьби з коронавірусом.

Він також наголосив, що для мешканців малих населених пунктів організують безкоштовне підвезення до пунктів вакцинації людей.

Крім цього, головам обласних адміністрацій поставлено завдання особисто перевірити, як організовано процес вакцинації у районах.

"Впевнений, що приїзд очільника області приверне увагу і допоможе переконати людей не зволікати з щепленням від COVID-19. У нас достатньо вакцин і кваліфікованих медичних працівників. Будь ласка, скористуйтесь цією можливістю, захистіть себе і близьких", - написав Тимошенко.

Центри вакцинації населення на Львівщині працюватимуть щодня: адреси і графік роботи

Коли й кому потрібна ревакцинація від коронавірусу: дослідження про 5 вакцин

У Львівському аеропорті відкривають центр вакцинації. Щепитимуть не всіх

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів