У дитячій лікарні Львова відкрили палату імені голови ЛОДА Максима Козицького

11:10 18 липня 2021 р.

Фото до новини

У Львові продовжують запроваджувати досвід закордонних лікарень. Так, за прикладом іноземних медзакладів у Львівській обласній клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» з’явилась нова палата, названа на честь спонсора-благодійника ремонтних робіт.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Оглянули відремонтоване приміщення голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис, депутатка Львівської обласної ради Тетяна Бей, директорка дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександра Бурда та голова опікунської ради ОХМАТДИТу Андріана Мальська.

Нова палата розташована на третьому поверсі хірургічного відділення лікарні. Її облаштували за особисті кошти очільника області. Приміщення розраховане на чотирьох пацієнтів.  

У палаті є нові багатофункціональні ліжка, кондиціонер, шафа та полиці для речей, холодильник, телевізор, умивальник та дзеркало.

За словами заступника директора з хірургічної роботи «ОХМАТДИТУ» Богдана Мальованого, для дітей створили комфортні умови перебування у палаті. Також невдовзі тут з’явиться нове обладнання – оксигенатори та інфузомати.

До слова, спонсорська палата – це поширене явище закордонних лікарень, де за кошти благодійників ремонтують нові палати й називають їх іменем спонсора.

На стадії завершення ремонту перебуває ще одна іменна палата.

Нагадаємо, що першим спонсором-благодійником лікарні стала депутатка Львівської обласної ради та членкиня Опікунської ради «ОХМАТДИТУ» Тетяна Бей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів