Троє в реанімації: стан постраждалих внаслідок зіткнення автобуса і вантажівки біля Львова

13:25 18 січня 2023 р.

Фото до новини

Станом на сьогодні у трьох лікарнях Першого медоб’єднання Львова продовжують лікувати 16 постраждалих внаслідок вчорашньої масштабної ДТП поблизу села Гамаліївка, що на трасі Київ-Чоп.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Ще 17 пацієнтів, після наданої допомоги, скерували на амбулаторне лікування, та ще 3, котрі були у шоковому стані, від госпіталізації відмовились.

«У Перше територіальне медичне об’єднання звернулося 36 пацієнтів. З них 16 було госпіталізовано, інших – оглянуто і скеровано на амбулаторне лікування. В реанімації залишаються троє пацієнтів, їх стан важкий, але стабільний. Госпіталізовано трьох дітей: двох прооперовано, їх стан – стабільний. Невідкладно прооперовано 6 дорослих пацієнтів, з них троє залишаються у важкому стані. Стан інших пацієнтів – середньої важкості і легкий», - коментує завідувач хірургічного відділення Першого медоб’єднання Львова Гнат Герич.

В усіх пацієнтів – важкі поєднані травми тіла різних ділянок, обличчя, кінцівок, грудної клітки, живота. Усім, хто потребував негайної допомоги, виконали екстрене операційне втручання в умовах невідкладної червоної зони у відділенні невідкладної медичної допомоги лікарні.

Пацієнтці у найважчому стані – 51 рік. У неї важка черепно-мозкова травма із крововиливом в мозок, переломи кісток основи черепа, множинні забійно-скальповані рани голови, травма грудної клітки, множинні переломи кісток, забій обох легенів. Вона підключена до апарату ШВЛ, проте її стан стабільний.

28 травмованих: затримали водія вантажівки, який зіткнувся з автобусом біля Львова (відео)

Біля Гамаліївки - масштабна ДТП з потерпілими: частково перекрито рух

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів