Культура (cтор. 48)

Фото для новини

15:53 28 грудня 2021 р.

Святкова кава: м'ятне мокко з льодом

Для когось новий рік – це запах мандаринів та легкий аромат шампанського, для когось – ніжний какао зимовим ранком, а для когось – та сама улюблена кава, тільки з маленькими святковим доповненням.

Культура

Фото для новини

16:22 27 грудня 2021 р.

У Львові відкривають унікальну фотовиставку з особистих фотографій учасників Євромайдану в Донецьку

29 грудня 2021 року, об 11.00 у Львівському-прес клубі, за адресою: Львів, пр. Т. Шевченка, 11, відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю у Львові першої в Україні фотовиставки «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за гідність».

Культура

Фото для новини

23:56 26 грудня 2021 р.

У Львові відкрили музичну ялинку, на який можна зіграти

На площі Маланюка провели різдвяно-мистецьке дійство. Біля скульптури Франса Ксавера Моцарта колядував етногурт «Курбаси» та відкрили символічну музичну ялинку. До дійства долучився і міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою.

Культура

Фото для новини

20:49 24 грудня 2021 р.

Різдвяна Пастирка у Латинській катедрі у Львові

Традиційно сьогодні, у надвечір'я Різдва Христового за григоріанським календарем, у Митрополичій базиліці Внебовзяття Пресвятої Діви Марії відбулась урочиста Різдвяна Меса «Пастирка».

Культура

Фото для новини

17:16 23 грудня 2021 р.

Львів готується посилювати обмеження реклами та куріння у громадських місцях тютюнових виробів електричного нагрівання

22 грудня у Львівському пресклубі відбулась прес-конференція “Як захистити молодь Львова від впливу тютюнових виробів та електронних пристроїв для куріння?”.

Культура

Фото для новини

15:22 22 грудня 2021 р.

25 грудня транслюватимуть наживо Різдвяну Месу з Латинського катедрального собору у Львові

25 грудня телеканали транслюватимуть наживо Різдвяну Месу із Латинського катедрального собору — Митрополичої базиліки Внебовзяття Пресвятої Діви Марії у Львові за участі Митрополита Львівського, Архієпископа Мечислава Мокшицького та Апостольського Нунція в Україні, Архієпископа Вісвальдаса Кульбокаса.

Культура

Фото для новини

20:40 17 грудня 2021 р.

Прикрасили по-новому: у Львові відкрили головну ялинку

Сьогодні, 17 грудня, на площі біля Львівського театру опери та балету урочисто відкрили головну ялинку Львова. До заходу традиційно долучились пластуни, хористи капели «Дударик» та міський голова Львова Андрій Садовий.

Культура

Фото для новини

13:41 17 грудня 2021 р.

У трамваях та тролейбусах Львова колядуватимуть і щедруватимуть. Без авторської винагороди

З 18 грудня 2021 року і до 14 січня 2022 року у трамваях та тролейбусах Львова лунатимуть колядки, щедрівки та різдвяні композиції Національної академічної хорової капели «Дударик» та її колядничих гуртів (які складаються як і з дійсних, так і з колишніх учасників капели), гурту «Пікардійська терція», виконавців Соломії Чубай, Оксани Мухи, Іллі Найди та Павла Табакова.

Культура

Фото для новини

11:45 17 грудня 2021 р.

Різдво у Львові: повна програма святкових заходів

Сьогодні, 17 грудня, із урочистого засвічення головної ялинки міста стартує програма новорічно-різдвяних заходів у Львові. Через небезпеку поширення коронавірусу, місто відмовилось від проведення великих івентів, проте, заради збереження традицій, певні заходи будуть відбуватись.

Культура