У Львівській мерії з'явилася нова посада - уповноваженої з питань культури. Хто обійняв

14:38 10 квітня 2024 р.

Фото до новини

На нову посаду призначили колишню керівницю департаменту розвитку мерії.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Уповноваженою Львівської міської ради з питань культури призначено Наталію Бунду, яка раніше була керівницею департаменту розвитку мерії. Про нове призначення оголосив сьогодні мер Львова Андрій Садовий.

«Наталя Бунда, яка працювала і керівником управління культури і керівником департаменту розвитку, тепер сконцентрується виключно на питаннях культури як спеціальна уповноважена міської ради. Акцентом в цій роботі буде Unbroken Art. Чому? - Будь-яка фізична реабілітація без психологічної не дає належного результату. Ми бачимо як це працює в центрі реабілітації UNBROKEN. Але цю практику треба поширювати на все місто. Я дуже вірю, що мистецькі ініціативи за підтримки Наталі допомагатимуть нашим ветеранам відновлюватись і жити своє життя. Бо наші Захисники заслуговують на найкращі підходи та підтримку.

Планів дуже багато і, я думаю, Наталя Бунда справиться з цією важливою роботою», - відзначив міський голова Львова Андрій Садовий.
Біографічна довідка

Нагадаємо, Бунда Наталія Петрівна народилася  19 липня 1987 року у місті Славута (Хмельницька область).

Освіта

2009 р. — закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Міжнародні відносини».

2017р. — завершує навчання у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління», магістр державного управління.

З 2016 року є аспірантом заочної форми навчання Волинського східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за спеціальністю «економіка».

Досвід роботи

2011-2013 рр. — начальник відділу розвитку туризму  управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради.

2013-2017 рр. — начальник управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

2014-2017 рр. — в.о. виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів». Один із ініціаторів створення міжнародного культурно-туристичного проекту «Шлях Гедиміновичів».

01.02.2017р. - призначено на посаду директора департаменту розвитку Львівської міської ради.

19.10.2020р. – покладено виконання обов'язків начальника управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

з 18.03.2022р - покладено виконання обов'язків начальника управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради

Додатково

У 2013 році брала участь у серії воркшопів Програми Східного партнерства у галузі культури Ради Європи (Молдова, Грузія, Україна).

У 2014 році брала участь у двотижневому курсі підвищення кваліфікації з культурного та проектного менеджменту у м. Берлін (ФРН).

У 2015 році брала участь у Програмі професійних обмінів Державного Департаменту США «Партнерство між державою і громадою через культуру та мистецтво» (Техас, Північна та Південна Кароліна, Вашингтон, Нью-Йорк).

У ЛМР також запровадили нову посаду - уповноваженого міської ради.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий став на захист першого заступника Андрія Москаленка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів