Культура (cтор. 416)

Фото для новини

22:27 4 грудня 2014 р.

25 грудня у Львівській філармонії – ювілейний концерт Вікторії Лук’янець «25 років на сцені» (відео)

У першому відділенні концерту, котрий відбудеться 25 грудня о 19.00, Вікторія Лук’янець виконає шедеври світового оперного мистецтва, а у другому потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям української пісні!

Культура

Фото для новини

10:00 4 грудня 2014 р.

Введення у храм Пресвятої Богородиці – престольний празник у трьох львівських храмах

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Празник Введення дає нам можливість дізнатися про дитяче та дівоче життя Пречистої, розповідає про її батьків, виховання у святині, яке дало можливість підготуватися Діві Марії до найвищої гідності: бути Матір’ю Божого Сина.

Культура

Фото для новини

17:34 3 грудня 2014 р.

5 грудня у львівському парку Знесіння відкриють резиденцію святого Миколая

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, резиденція святого Миколая на вулиці Старознесенській, 70 прийматиме маленьких і дорослих гостей щодня до 21 грудня.

Культура

Фото для новини

16:50 3 грудня 2014 р.

Роман Магоцький зі Львівщини вишив бісером найбільшу мапу України для допомоги воїнам і сиротам (відео)

24-річний митець використав упродовж року майже півтора мільйона бісеринок, щоб продати карту на аукціоні й одну половину грошей перерахувати на потреби військових у зоні бойових дій, іншу – дітям-сиротам.

Культура

Фото для новини

14:58 3 грудня 2014 р.

У Львові оголошено конкурс з облаштування внутрішніх дворів

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» оголошено конкурс з відбору внутрішніх дворів у центральній частині міста для проведення їх благоустрою.

Культура

Фото для новини

14:50 3 грудня 2014 р.

13 грудня на «Львівському празнику на Андрія» збиратимуть кошти на лікування військових

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 13 грудня, на площі перед Національним Академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочисте відкриття шостого Різдвяного Ярмарку.

Культура

Фото для новини

19:54 2 грудня 2014 р.

У Львівському Палаці мистецтв відкрили інтерактивну виставку про Революцію Гідності (відео)

На експозиції у Палаці мистецтв є всі атрибути революційного Майдану: шини, барикади, бруківка і «коктейлі Молотова», каски, а на подвір'ї – бочки з полум'ям.

Культура

Фото для новини

19:24 2 грудня 2014 р.

У Львові триває набір помічників святого Миколая – учасників благодійної акції «Подаруй дитині свято»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, волонтери ГО «Молодь За Зміни» зібрали 122 дитячих листів до святого Миколая у вихованців дитбудинку «Добре серце» й дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, чиї батьки брали участь в АТО, дітей переселенців з Криму й Сходу та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Культура

Фото для новини

12:30 2 грудня 2014 р.

Сьогодні о 17.00 у Львові відкриють школу джазу й сучасної музики

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 грудня в Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а відбудеться відкриття Львівської школи джазу й сучасної музики.

Культура

Фото для новини

10:41 2 грудня 2014 р.

Оприлюднено програму цьогорічних новорічно-різдвяних свят у Львові

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Культура

Фото для новини

10:00 2 грудня 2014 р.

4 грудня у Першій Львівській Медіатеці відкриється виставка «Картини зі світу науки»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер о 17.00 на вулиці Мулярській, 2а відкриється виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового Товариства ім. Макса Планка.

Культура

Фото для новини

11:50 30 листопада 2014 р.

Сьогодні в Гарнізонному храмі Львова – благодійний концерт на підтримку десантника Сергія Загасайла

Як повідомили Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, у неділю, 30 листопада, у ньому відбудеться благодійний концерт на підтримку бійця 80-ї аеромобільної бригади Сергія Загасайла.

Культура