У Львові розпочали цикл ексклюзивних екскурсій чудотворними іконами

12:37 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: velychlviv.com

У рамках реалізації проекту «Духовна велич Львова» для львів’ян та гостей міста стартувавцикл ексклюзивних екскурсій святинями, які відкриють християнське обличчя Львова.

Учасники мають нагоду побувати у храмах святого Андрія Первозванного, Пресвятої Євхаристії, Успіння Пресвятої Богородиці, Вірменському Соборі, а також храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла та Латинському катедральному соборі. Відбулося вже дві такі духовні мандрівки. Надалі організатори планують проводити їх щонеділі та за індивідуальним замовленням у будні дні.

Організатори екскурсій – кампанія «Культурне місто» – зазначають: «Наша екскурсія – це не лише розповіді про історичну або мистецьку спадщину іконопису, але й маленьке та насичене паломництво. У Вас буде можливість особистої молитви біля чудотворних образів та мощей святих.

Часто навіть пересічний львів’янин, щодня минаючи храми, не знає до кінця їхньої історії. Тим більше не усвідомлює, яка цінність знаходиться всередині святинь... Тому можемо відкрити її разом!

До безкоштовної екскурсії запрошують львів’ян, які прагнуть збагатитись духовно та культурно, а також гостей нашого міста. Запис за телефоном – 0980168277. Чекаємо на вас!».

Про це повідомили на сайті «Духовна велич Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів