У четвер у Львові презентуватимуть книгу Джона Галла «Бачити в темряві»

11:53 26 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Центр духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус» запрошує на літературно-музичний вечір, який відбудеться в рамках презентації книги Джона Галла «Бачити в темряві».

Літературно-музичний вечір відбудеться 28 травня в рамках презентації книги Джона Галла «Бачити в темряві» в конференц-залі Львівського палацу мистецтв на вулиці Коперника, 17. Початок – о 18:30. Вхід – вільний.

Книга «Бачити в темряві» – щоденникові записи незрячого письменника, професора і богослова з Великобританії Джона Галла, що торкаються найнесподіваніших сторін життя незрячої людини і намагаються допомогти побудувати гідне спілкування зрячих і незрячих. А літературно-музичний вечір – спроба привідкрити двері у світ незрячих, наважитись почути про їхні потреби, почуття, стосунки, підняти питання «табу» і перекинути місток для гідного спілкування зрячих і незрячих. 

У програмі презентації: презентація книги за участі редакційної команди; свідчення незрячих осіб; читання уривків; виступи незрячих виконавців; багато несподіванок. Подія передбачена для широкого кола осіб − незрячих людей і їх родин, працівників соціально-культурної сфери, студентів і для всіх людей доброї волі.

Організатор заходу та ініціатор видання книги «Бачити у темряві» –центр духовної підтримки осіб з особливими потребами«Емаус», заснований 2000 року при Українському Католицькому Університеті. Мета центру –  поширювати у суспільстві нове бачення дару та особливого покликання осіб з особливими потребами, підтримувати їх та їхні родини, сприяти їхній інтеграції у суспільстві.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів