Культура (cтор. 340)

Фото для новини

18:20 7 жовтня 2015 р.

Блаженніший Любомир Гузар презентував у Львові свою книгу про Андрея Шептицького (відео)

«Відзнакою імені Олени Степанівни» нагороджено доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики імені Григорія Кочура Національного університету імені Івана Франка Роксолану Зорівчак.

Культура

Фото для новини

19:55 5 жовтня 2015 р.

За місяць-другий Львів буде виключений із списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, – експерт

Про це сьогодні, 5 жовтня, під час публічних дебатів на тему «Самоврядування і самобуди: чи вистачить повноважень новій Львівській міськраді, щоб побороти корупцію і протекціонізм у будівництві?», які відбулися у Львівському прес-клубі, повідомила заступник голови ГО «Центр суспільних інновацій», активіст Народної дії Олеся Дацко.

Культура

Фото для новини

11:26 5 жовтня 2015 р.

12 соціальних проектів започаткували у Львові фіналістки «Міс Львів»-2015

На телеканалі Львів-ТБ стартував соціальний проект «Міс Львів» у новому форматі, де переможницю вперше обиратимуть шляхом народного голосування за допомогою смс-повідомлень, а не через рішення журі.

Культура

Фото для новини

14:20 3 жовтня 2015 р.

Сьогодні у Львові – благодійний рок-концерт

Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Культура

Фото для новини

19:08 2 жовтня 2015 р.

Переведення артистів Львівської опери на контракти закінчиться корупцією, – профспілка

Новий закон «Про запровадження контрактної форми в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури», який перебуває на розгляді у Верховній Раді суперечить Конституції України.

Культура

Фото для новини

14:14 2 жовтня 2015 р.

Тадея Едера називають «барином» і хочуть замінити через конкурс

Щомісяця Львівський національний театр опери і балету імені Соломії Крушельницької орендують 8-10 разів. Кожна оренда приносить театру мінімум 50 тисяч гривень, в середньому – 75 тисяч гривень. Водночас керівництво культурного закладу стверджує, що грошей на нові постановки немає

Культура