26 березня у Львові розпочнеться нічна піша проща

17:54 26 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: catholicnews.org.ua

У суботу в соборі Святого Юра молитовно звертатимуться до Божого Милосердя.

«У суботу, 26 березня, всьоме вулицями Львова пройде нічна піша проща у село Страдч в Яворівського районі для мігрантів та іммігрантів та їхніх родин», – повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Мета прощі – молитовне спілкування, ділення та ознайомлення із проблемами родин мігрантів та іммігрантів, їхньою адаптацією у суспільстві, творення спільноти. Організовує пішу прощу Референтура у справах мігрантів та іммігрантів Львівської архиєпархії, за підтримки БО «Фундація Духовного Відродження».

Програма зустрічі:

26 березня, субота, 20.00 – Молебень до Божого Милосердя в соборі Святого Юра, прохід через двері Божого Милосердя та благословення копією Чудотворного образа. 

21.00 – початок прощі, пісні, вечірні молитви, молитва біля могили ієроманаха Дм. Блажейовського, молитва тиші, панахида на могилі ієроманаха ієроманаха Олексія Зарицького. 

27 березня, неділя, 02.30 – подячні стихири біля фігури Матері Божої, пісні, вервиця до Божого Милосердя, свідчення прочан, намірення, Ісусова молитва.

05.30 – Свята Літургія, Хресна дорога.

Повернення додому кожен організовує особисто. Зі собою мати: перекуску, вервицю, молитовник, ліхтарик, плащ-накидку, зручне взуття».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів