Культура (cтор. 336)

Фото для новини

17:52 21 жовтня 2015 р.

Діти з Волновахи подарували Гарнізонного храму Львова Державний Прапор України

На гостей чекають майстер-класи на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, екскурсії історичними та культурними місцями нашого міста, перегляд вистави у театрі імені Марії Заньковецької та багато інших заходів.

Культура

Фото для новини

19:45 18 жовтня 2015 р.

У Львові обрали «Miss International Ukraine-2015»

5 листопада 2015 року в столиці Японії – Токіо відбудеться 55-й ювілейний конкурс краси «Miss International-2015». Свято краси відбудеться під патронатом прем'єр міністра Японії. Україну на цьому конкурсі представлятиме львів’янка Ніна Горинюк, яка брала участь у соціальному проекті «Міс Львів». Завдяки народному голосуванні стала переможницею соцпроекту, володаркою титулу «Міс Львів-2015».

Культура

Фото для новини

12:09 18 жовтня 2015 р.

Визначено переможницю конкурсу «Міс Львів», яка зможе поїхати на «Miss International-2015»

У Львові завершився соціальний проект «Міс Львів» у новому форматі, де претендентку на корону і титул найкрасивішої обирало не суб’єктивне журі, а глядачі, які надсилали смс-повідомлення на підтримку фаворитки. Реаліті-шоу відрізняє від інших конкурсів краси й те, що кожна дівчина реалізовувала власні соціальні проекти, збирала на них гроші на спеціальний банківський рахунок. Окрім дванадцяти фіналісток реаліті-шоу, свято краси на сцені доповнювали виступи танцювального колективу «Львівські ангели» та зірок – гурту «La Vivo», Олени Корнєєвої, Іванни Савченко, Ярослава Антонійчука, Романа Ковальчука.

Культура