Культура (cтор. 235)

Фото для новини

15:55 5 травня 2017 р.

У Львівському театрі опери і балету вперше відкрили Музичний салон

У знаменитій Дзеркальній зала Львівського національного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької відтепер відбуватимуться концерти й зустрічі з музикантами, літераторами та художниками.

Культура

Фото для новини

15:45 5 травня 2017 р.

Звання «Шляхетна львівська родина» отримали Шпіцери

Під час урочистих зборів з нагоди Дня міста Львова за визначні заслуги кількох поколінь у боротьбі за національне відродження та становлення української державності, розвиток місцевого самоврядування, збереження, продовження та утвердження традицій наукового та культурного середовища Львова звання «Шляхетна львівська родина» присвоїли родині Шпіцерів.

Культура

Фото для новини

12:00 5 травня 2017 р.

«Львівські фанфари» й «Феєрія» влаштують флеш-моб

У п’ятницю, 5 травня, о 13.30 у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбудеться музичний флеш-моб, у якому братимуть участь близько 50 музикантів духового оркестру «Львівські фанфари» та мажореток «Феєрія».

Культура

Фото для новини

14:00 3 травня 2017 р.

Велопроменад «Батяри на роверах» пройде у Львові шостого травня

Охочих переїхатися на двоколісних Львовом запрошують 6 травня о 14.00 на площу Музейну – тут, поблизу церкви Пресвятої Євхаристії (монастир домініканців), відбудеться реєстрація учасників.

Культура

Фото для новини

16:20 28 квітня 2017 р.

Депутати Львівської міськради вимагають відсторонити керівника музею

Депутати фракції «УКРОП» у Львівській міській раді виступили категорично проти спорудження на території Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького візит-центру і вимагають негайного відсторонення керівника музею Романа Назаровця.

Культура

Фото для новини

12:12 28 квітня 2017 р.

Львів’яни зможуть переглядати пісенний конкурс «Євробачення» у фан-зоні

У п’ятницю, 28 квітня, виконком ЛМР затвердив проект фан-зони для трансляції пісенного конкурсу «Євробачення» на проспекті Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької до пам’ятника Тарасові Шевченку) зі 6 до 13 травня.

Культура