Міський голова Львова порушив масковий режим і може бути оштрафований

19:17 3 липня 2020 р.

Фото до новини

Це сталося під час зустрічі міського голови Львова Андрія Садового у Ратуші зі знімальною групою фільму за романом Кузьми Скрябіна «Я, „Побєда“ і Берлін» (на світлині).

Також мер міста обговорив з гостями можливе будівництво спеціального знімального павільйону у Львові. «Якщо від міста щось потрібно, то ви можете максимально розраховувати на наше сприяння. Нам вигідно, щоб у Львові творилися фільми, щоб це якимось чином давало місту промоцію. Це особливо потрібно в сьогоднішньому часі», — наголосив Андрій Садовий.

«Зараз у Львові є нові цікаві локації, які ще не заявлені в фільмах. Ми будемо тут навіть змінами берлінську частину сюжету, адже в самому Берліні вже немає тих локацій 90-х років, а у Львові ми знайшли все необхідне. Будемо розкривати для кіноспільноти раніше незвідані локації», — розповів кінооператор Дмитро Недря.

Окрім того, представники кіноіндустрії поділилися з мером Львова загальноукраїнською проблемою із відсутністю якісних павільйонів для зйомок. Андрій Садовий зацікавився ідеєю створення такого павільйону у нашому місті та пообіцяв, що у мерії вивчать це питання.

Довідка

У листопаді 2019 року було розпочато виробництво фільму «Я, „Побєда“ і Берлін» за книгою Кузьми Скрябіна. Державна підтримка стрічки складає 27 млн грн — 75% загальної вартості виробництва фільму.

До зйомок знімальна група приступила у липні 2020 року. Фільм зніматимуть у місті Львові та Львівській області. Кінопроект комедії «Я, „Побєда“ і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію — Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

Реліз фільму в Україні заплановано на грудень 2020 року.

Про цю зустріч повідомила пресслужба ЛМР.

На світлині видно, що міський голова Львова порушив масковий режим і може бути оштрафований, якщо поліція захоче скласти адмінпротокол, а суд - винести штраф. Цей випадок міг би бути добрим публічним прикладом для інших щодо дотримання правил карантину.

"Щоденний Львів" повідомляв, що сьогодні голова Львівської ОДА вимагав від міського голови Львова дотримувати карантинних обмежень у місті. З іншого боку підприємці Львова - власники ресторанів і спортзалів - погрожують безстроковою акцією протесту проти карантину у відповідь на звернення Козицького до Садового.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів