Директорку історико-етнографічного музею Бойківщина призначили на п'ять років

07:03 8 червня 2023 р.

Фото до новини

За результатами конкурсу призначили керівника історико-етнографічного музею «Бойківщина». Рішення комісії є остаточним.

Про це інформує пресслужба Львівської обласної ради, пише Dailylviv.com.

7 червня конкурсна комісія при Львівській обласній раді визначила переможця на заміщення посади директора обласного закладу культури – комунального закладу Львівської обласної ради «Історико-етнографічний музей «Бойківщина» (м. Самбір).

За результатами конкурсу переможницею на посаду директорки музею стала Ольга Білас (зараз – виконувачка обовʼязків директорки музею).

Перед визначенням переможців усі кандидати презентували свої програми розвитку закладу.

Конкурсна комісія вирішила також рекомендувати управлінню майном спільної власності Львівської облради укласти з переможницею контракт строком на п’ять років. 

«Музей повинен мати нове обличчя, а організація роботи новим керівником у музеї повинна бути системна. 

Керівництво обласної військової адміністрації готове допомагати керівнику, але ми хочемо бачити чітке виконання представленої сьогодні стратегії розвитку закладу, чіткі практичні кроки і спільно ми будем їх втілювати в життя – щоб з того стану, в якому музей перебуває зараз, зробити перлину бойківської культури

Зазначу, що відповідальними за те, який музей є сьогодні, є ті депутати облради сьомої каденції, що голосували за призначення попередньої керівниці.

Ми повинні розуміти, що це – обласна установа, і ми, як обласна влада, прагнемо, щоб він розвивався і приваблював нових відвідувачів  – як місцевих, так і туристів», – прокоментував рішення конкурсної комісії профільний заступник начальника Львівської ОВА, член комісії Іван Собко.

Зазначимо, що до складу конкурсної комісії входять заступник начальника Львівської ОВА, представники управління майном спільної власності Львівської облради, представники комунального закладу, керівника якого призначатимуть, представники громадських організацій, депутати Львівської облради.

Чотири музеї Львова отримали директорів на 5 років. Прізвища

Поморянський та Свірзький замки і три храми зі списку ЮНЕСКО інвентаризують за кошти обласного бюджету

Заступника директора львівського історичного музею, якого оголосили в розшук, знайшли мертвим

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів