Затримано директорку з Львівської Політехніки, яка брала хабарі за оренду приміщень

12:38 11 червня 2021 р.

Фото до новини

Директорка структурного підрозділу НУ "Львівська політехніка" вимагала та одержала від представника підприємства 37 тис грн за сприяння в наданні оренди офісних і складських приміщень, що перебувають на балансі університету.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv. За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито директорку структурного підрозділу НУ «Львівська політехніка» на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Встановлено, що жінка вимагала та одержала від представника підприємства 37 тис грн за сприяння в наданні оренди офісних та складських приміщень, що перебувають на балансі університету.

Правоохоронці затримали її в порядку ст. 208 КПК України під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди.

Наразі проводяться обшуки за місцем роботи фігурантки де і було отримано неправомірну вигоду, а також інші невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаного правопорушення.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно з слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області, за матеріалами відділу контррозвідувального захисту економіки Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді карається позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Лікарку-хабарницю зі Львівського військового госпіталю арештували на ніч. Перевіряють схему

Інструктор рекрутингу вимагав гроші у батька двох призовників

Директор з Новояворівська брав мільйон хабара, а вийти з-під варти може за половину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів