Затримано головного інспектора податкової: працюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у Львові

11:51 21 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Головний інспектор податкової хотів «підзаробити» на реєстрації податкових накладних.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано головного державного інспектора Головного управління ДПС у Волинській області. Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, інспектор вимагав і одержав неправомірну вигоду від представника одного з ТОВ – 1500 доларів США і 24 тис. грн.

За цю суму чоловік мав забезпечити безперешкодну реєстрації податкових накладних цього підприємства в Єдиному реєстрі податкових накладних.

На цей час у справі провадяться невідкладні слідчі дії.  Після їх завершення фігуранту буде повідомлено про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Також судом буде вирішене питання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу УСР у Волинській області ДСР Національної поліції України.

Львівського генерала-депутата засудили до 6-річного ув'язнення

Депутата на Львівщині взяли під варту: погорів на хабарі

Діагноз за тисячу доларів: лікарі вигадували хвороби для військовозобов'язаних

Ексголову Львівської облради засудили за хабар у пів мільйона доларів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів