Замінував відділ поліції на Сихові після того, як випив, - аноніма знайшли

09:51 14 листопада 2021 р.

Фото до новини

13 листопада опівночі до поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що відділ поліції на Сихові у Львові заміновано.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію - вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські за кілька годин встановили особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.  Ним виявився 36-річний львів‘янин. За його словами, у поліцію він зателефонував, перебуваючи у нетверезому стані.

Слідчі за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від двох до шести років.

У Львові спіймали псевдомінера

Викрили псведомінера складів у Львові

48-річна львів’янка повідомила про замінування головного управління і відділу поліції

Евакуйовано 200 людей: хмельниччанин замінував залізничний вокзал у Львові

На Львівщині затримали чоловіка за "замінування" відділу поліції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів