Правоохоронці виявили на Львівщині підпільну гуральню

11:30 7 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники Управління захисту економіки Львівщини та слідчі поліції викрили цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю, діяльність якого організували троє жителів Радехівського району.

Про це повідомили в четвер, 7 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці виявили дві так звані «перевалочні бази», з котрих фальсифікат реалізовувався невеликими партіями на території області. Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисників було вилучено майже 5 тонн спирту та спиртовмісної суміші, більше 65 тисяч марок акцизного збору з ознаками підробки, понад 1,5 тисячі пляшок з готовим фальсифікатом та обладнання, яке використовувалося для його виготовлення».

«Загалом правоохоронці попередили надходження на споживчий ринок області горілчаної продукції сумнівної якості на суму в понад 2 000 000 гривень. Вилучено два транспортні засоби (буси), один з яких обладнаний замаскованою  ємністю для перевезення спирту», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів