Викрили псведомінера складів у Львові

14:00 11 листопада 2021 р.

Фото до новини

За скоєне йому загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Повідомлення про замінування складських приміщень, розташованих на вулиці Богданівській у Львові, надійшло у поліцію 8 листопада о 23.20. На місці події працювали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини. Проводилась евакуація. Правоохоронці обстежили приміщення складів та прилеглі території - вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

До встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування, були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 29-річний львів’янин. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

48-річна львів’янка повідомила про замінування головного управління і відділу поліції

Евакуйовано 200 людей: хмельниччанин замінував залізничний вокзал у Львові

Лжемінер з Черкащини за нічну годину у Львові заробив до шести років ув'язнення

На Львівщині затримали чоловіка за "замінування" відділу поліції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів