Львівські кінологи-митники – кращі в Україні

14:45 6 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДФС в інтернет-мережі «Facebook»

Кінологічну команду Львівської митниці визнано кращим кінологічним структурним підрозділом серед митниць за результатами роботи у 2017 році.

Про це повідомили сьогодні, 6 лютого, у Львівському обласному управлінні ДФС, де також розповіли: «У Києві, де відбувалась спеціальна підготовка керівників відділів (секторів) кінологічного забезпечення за тематикою «організація кінологічного забезпечення у Державній фіскальній службі України», керівнику львівських кінологів було вручено кубок «Кращий кінологічний підрозділ 2017».

«Львівські кінологи у 2017 році виявили 115 випадків переміщення наркотичних засобів, зброї, набоїв та тютюнових виробів, що майже удвічі більше, аніж у 2016 році. Окрім того, впродовж 2017 року інспектори-кінологи Львівської митниці ДФС відзначились у двох змаганнях кінологічних команд», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«За результатами змагань у Тернополі, бронзовим призером з пошуку наркотичних засобів став інспектор-кінолог Мирослав Манишин з лабрадором Кондором. А в Києві переможцем з пошуку тютюнових виробів став інспектор-кінолог Володимир Добровольський з лабрадором Лакі», – повідомили також на Львівського обласного управління ДФС в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з Києва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів