За 63 кг важких наркотиків співорганізатору наркотрафіку зі Львівщини дали 8 років тюрми

18:32 21 грудня 2022 р.

Фото до новини

За матеріалами СБУ засуджено до 8 років співорганізатора каналу переправлення важких наркотиків в Україну

Про це повідомила пресслужба управління СБУ у Львівській області, пише Dailylviv.com.
 
Служба безпеки України продовжує системну боротьбу з наркоугрупованнями, які загрожують державній безпеці України. За результатами заходів нейтралізовано злочинну групу, яка займалась транскордонним переправленням і збутом оптових партій наркотичних засобів.
 
До складу угруповання входило декілька жителі Львівщини та Харківщини, які налагодили транзитний канал переміщення заборонених речовин на територію нашої держави. Використовуючи послуги пасажирських перевезень, вони маскували «товар» під вигляд багажу подорожуючих. В одній з таких «валіз» оперативники виявили та вилучили понад 63 кг наркотиків опіатної групи.
 
За розцінками «чорного ринку» їх вартість становить майже 2 млн грн.
 
Станом на сьогодні за матеріалами СБУ вироком Пустомитівського районного суду Львівщини співорганізатора каналу засуджено до 8 років позбавлення волі. Стосовно інших учасників матеріали справи на стадії судового розгляду.
 
Заходи з викриття правопорушень проводили співробітники СБУ спільно з оперативниками Львівського прикордонного загону за процесуального керівництва Львівська обласна прокуратура.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів