Поліціянти Львова затримали збувача наркотиків з психотропами

12:21 29 листопада 2022 р.

Фото до новини

Зловмисник реалізовував заборонені речовини у своєму помешканні.

Пре це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 31-річний львів’янин реалізовував заборонені речовини у своєму помешканні.

28 листопада правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час реалізації ним чергової партії речовини, схожої на психотропний засіб «PVP».

Під час санкаціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили згорток з тією ж речовиною, електронні ваги, засоби для фасування, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.  Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Смотрящий за львівським СІЗО організував канал постачання наркотиків: як працювала схема

На Львівщині виготовляли наркотик для ЄС і Росії (відео)

У Львові виправну колонію щодня постачали наркотиками

Партію героїну на 2,3 млрд грн намагалися переправити в ЄС як дипломатичний вантаж (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів